Е-пошта:

Резервација за:

Повеќе детали:

Одговорете колку е 7-3=

Хотел Климетица 1

depandas

Хотел Климетица 1 се наоѓа во туристичката населба Св. Стефан и е на само 50 метри од езерската шир.

Повеќе...

Рент А Кар

car

Рент а кар Климетица ви нуди изнајмување на возила понајповолни цени и целосно осигурување.

top