All for Joomla All for Webmasters


ЦЕНОВНИК

Аранжмани
  7 дневен аранжман   BB 160 евра,  HB 175 евра
•  10 дневен аранжман BB 220 евра,  HB 230 евра
   
Групи
  група над 15 лица цена по договор
   
Редовни цени

• BB 25 евра по лице во двокреветна соба
• ВВ 30 евра по лице во еднокреветна соба

* НВ 30 евра по лице во двокреветна соба
* НВ 35 евра по лице во еднокреветна соба

 

 


 

Забелешка: Хотелот го задржува правото за промена на цените без најава.
Начин на плаќање во готово и кредитни картички