За нас

За нашите хотели

Хотел Климетица и Хотел Маива

Хотел Климетица и хотел Маива се наоѓаат во населбата Свети Стефан на оддалеченост од 150 м. еден од друг, и на 4 км од центарот на Охрид. Ви нудиме незаборавни мигови поминати во природен амбиент на само 50м. од брегот на Охридското Езеро. Љубезниот персонал ви го нуди вистинското чувство на добредојде.

Сведоштва

Scroll Up