Хотел Климетица цени за лето 2021

Ноќевање со појадок 22 € (поглед кон шума)

Ноќевање со појадок 25 €  (поглед кон езеро)


* Дете до 5 години – гратис
* Дете од 5 – 12 години – 50% попуст од редовна цена
* За еднокреветна соба + 30% од редовна цена

Ресторан
Конференциска сала
Scroll Up