Хотел Маива цени за лето 2023

Мај/Јуни

BB 28 €       HB 32 € 

Јули/Август

BB 32 €       HB 38 € 


* Во цените е вклучено користење на СПА центарот
* Дете до 5 години – гратис
* Дете од 5 – 12 години – 50% попуст од редовна цена
* За еднокреветна соба + 30% од редовна цена

Сауна
Scroll Up