Контакт

Стапете во контакт, Ве очекуваме!

Комплексот Климетица се состои од хотелите Климетица и Маива кое се наѓаат на растојание од 150 метра еден од друг во населбата Св. Стефан на брегот на Охридското Езеро.

Нашите Хотели на Социјалните Медиуми


Пратете порака преку следниот образецХотел Климетица
Хотел Маива
Scroll Up