Testimonial #2

“Одличен хотел и персонал”
Ова е еден од најдобрите хотели во кои престојувавме. Собата беше голема со седење со кауч. Собата беше многу, многу чиста и модерна. Персоналот на рецепцијата беше многу пријателски, корисен и професионален. Лобито беше убаво и чисто. Ресторанот беше голем. Имаше неколку членови на кујната кои постојано ја следеа масата за појадок. Имаше многу за сите, вклучувајќи и најубави сувомеснати производи. Јас дефинитивно ќе дојдам во овој хотел повторно.

Петар Ристевски од Куманово - 4 ноќи во двокреветна соба

Recent Comments

    Scroll Up