Соби Маива

Двокреветна соба BB (Маива)

  • Зафатеност 2 Лица
  • Големина. 20-25 м.кв.
  • Поглед. Езеро.

Двокреветна соба HB (Маива)

  • Зафатеност 2 Лица
  • Големина. 20-25 м.кв.
  • Поглед. Езеро.

Еднокреветна соба BB (Маива)

  • Зафатеност 1 Лице
  • Големина. 15-20 м.кв.
  • Поглед. Езеро.
Scroll Up