Промотивно во Хотел Маива & SPA за месец јуни

BB=24€; HB=29€  со вклучено користење на SPA – центарот.
деца до 6г.  гратис, деца од 6-12г. 50% попуст.

Промотивно во Хотел Маива & SPA за месец јули и август

BB = 29 €; HB = 34 €  со вклучено користење на SPA – центарот.
деца до 6г.  гратис, деца од 6-12г. 50% попуст.

Scroll Up