Добредојдовте во Хотел Климетица

Сместување на Охридското Езеро

Хотел Климетица ви нуди незаборавни мигови поминати во природен амбиент. Сместен во густа борова шума, во непосредна близина на Охридското Езеро, на само 4км. оддалеченост од градот Охрид во туристичката населба Св.Стефан, Климетица е идеално место за одмор и релаксација.

Читај повеќе

Соби во хотел Климетица

Хотелот располага со 41 луксузно опремени соби (двокреветни и трокреветни) и 4 апатрмани. Секоја соба е опремена со: кабелска ТВ, мини бар, директна телефонска линија, 24 часа бесплатна интернет конекција (wireless покриеност), клима уред.

Информации за Хотел Климетица

Моето пристигнување е рано наутро, кога може најрано да се чекирам?

Чекирањето е по 12ч по локално (средноевропско) време

Дали е доручекот вклучен во цената на сите соби?

Да

Дали имате целодневна грижа за мали деца?

Не

Колку е далеку плажата?

Плажата е на стотина метри од хотелот

Каде се наoѓа хотелот Климетица?

Хотелот е на 4км од центарот на Охрид и 15км од аеродромот Апостол Павле

Scroll Up